Themareizen

Naast onze reizen en stedenexcursies bieden wij tevens thematische groepsreizen aan. Deze kunnen worden opgenomen in elke reis. Wij garanderen Engelstalige ondersteuning, verhalen en avonturen die zelfs niet in gidsen te vinden zijn.
Hieronder vindt u de meest populaire onderwerpen. Als u niet vindt wat u zoekt adviseren wij u uw ideeën met ons te delen. We staan open voor nieuwe concepten en zijn bereid om studiereizen voor te bereiden overeenkomstig met al uw wensen.

Een boerderijrondleiding is een geweldige manier om meer te weten te komen over het milieu, agrarische productiesystemen, het fokken van dieren, oogsten, en de vele problemen, uitdagingen en kansen in de plattelandsgebieden van Polen. Dit is werkelijk een bijzondere ervaring.

Deel kennis met docenten, sociale bijstand medewerkers in het onderwijs en diverse instellingen en leer en ervaar de missie van de verschillende niet-gouvernementele organisaties, die erop uit zijn om het grotere goed van de Poolse samenleving ten goede komen.

Voor professionals of mensen die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen wij excursies naar Poolse stoeterijen organiseren met de mogelijkheid paarden in de paddocks te zien en werknemers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Van kwekerijen tot botanische tuinen en ontmoetingen met specialisten in de landschapsarchitectuur. Dit alles heeft betrekking op de tuinbouw.

Economie – doe kennis op van de economische structuur van Polen tijdens de colleges aan de Universiteit van Economie en geniet van bedrijfsbezoeken van verschillende organisaties: BPO-industrie, financiële instellingen, aanbieders van geïntegreerde logistieke oplossingen. Indien u business georiënteerd bent zal dit een interessant perspectief van de Poolse onderneming geven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Bent u geïnteresseerd in duurzame- of ecotoerisme? Ga terug naar de natuur en ontspan in de open lucht omringd door bomen en dieren op het Poolse platteland. Studiebezoeken aan ecoboerderijen zijn inbegrepen.

Bent u elke dag actief? Waarom niet tijdens uw reis! Voeg diverse activiteiten toe aan uw reis, zoals: fietsen, raften, schaatsen, wandelen of zelfs sneeuwschoenwandelen.